Animációs műhely

„Mi a cut-out? És a stop-motion vagy a light-table? Mit jelent az, hogy karakter- vagy effekt animáció? Mi lyen szoftver a Flash, a Dragonframe vagy a TVPaint? Hogyan készül el egy hangfelvétel? Hogyan lehet hangot képpel összevágni?

A Primanima animációs műhelyébe elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik a kreatív animációtervezésben látják jövőjüket. Azoknak is javasoljuk, akik még nem teljesen biztosak abban, hogy melyik képző- vagy iparművészeti szakma felé orientálódnak, de mindenképpen érdekli őket, hogy az animáció mit tartogat számukra. Mi előzetesen ezt mondhatjuk: sok mindent, mivel az animáció számos kreatív szakmát ötvöz a forgatókönyvírástól a story-board rajzoláson, a karaktertervezésen és az animáláson át, egészen az utómunkáig, végső soron pedig a filmrendezésig.

Az animációs műhelyben szaktanári iránymutatással lehetőséged lesz elkészíteni első animációs filmjeidet. Van animációs ötleted, de nem tudod, hogy ess neki? Gyere el animációs stúdiónkba, műhelyünkbe és segítünk a megvalósításban.

2

Műhelyt heti egy alkalommal szervezünk, minden csütörtökön, az idősáv 15.00 órától 20.00 óráig tart. Mivel a foglalkozást vezető szaktanár egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, ezért általában nem kell pontosan érkezni, és előbb is el lehet menni. A műhelybe uszodabérlethez hasonlóan előzetes befizetéssel lehet bérletet váltani. Egy bérlet 10 alkalomra szól, és 3 hónap alatt lehet felhasználni. A műhelyre jelenleg összesen 10 résztvevőnek tudunk lehetőséget biztosítani. Alkalmanként a szakoktatók olyan csoportos foglalkozást fognak tartani, ahol a résztvevők közösen szoftvert vagy egyéb animációs alkalmazást tanulnak. Ezeken az előre egyeztetett időpontokon pontosan javasolt érkezni.

pic05

A bérlet mellett esetlegesen alkalmankénti lehetőséget is biztosíthatunk, de ekkor minden esetben a szakkör napja előtt egy nappal érdeklődni kell arról, hogy van-e szabad hely a szakkörön. A kiszámíthatóbb, rendszeres foglalkozás miatt így mi mindenképpen a bérletes megoldást javasoljuk.

Korcsoport: 16 éves kortól
Létszám: maximum 10 fő
Know-how: Patrovits Tamás
Szakkörvezető: Vezsenyi Tamás
További oktatók: 
Gerendai Szimonetta, Miklós Ádám, Patrovits Tamás, Spányik József, Várhegyi Rudolf, Vácz Péter
A három hónapig felhasználható bérlet ára: 
44 000 Ft
Belépőjegy (alkalmankénti ár): 
6400 Ft
További információ: 
(+36) 30 98 47 394, patro@babter.hu

Jelentkezni a megadott elérhetőségeink egyikén vagy az alábbi adatlap kitöltésével lehet.

Jelentkezőlap
X