Csoportos foglalkozás iskoláknak

logó-jatszo-muvszetiPályaorientációs napot tartanátok? Budaörs környékén kirándultok? Gyertek be hozzánk csoportos foglalkozásra, és különleges élményekkel fogtok gazdagodni!

Animációs játszóházunk és grafikai műtermünk nem csak az egyéni, szakkörös foglalkozásokra várja a gyerekeket. Pályaorientációs nap vagy egy Budaörs környékén tett kirándulás is  alkalmas lehet arra, hogy meglátogassatok minket és csoportos foglalkozást tartsunk 8-18 éves gyerekeknek. Mind az alsós, mind a felsős korosztály foglalkoztatásához felkészült pedagógusokkal, oktatókkal várunk benneteket, a tematikát és a foglalkozás jellegét a csoportot kísérő osztálytanítóval közösen, előre megbeszélhetjük.

Animációs foglalkozás során a legkülönfélébb animációs műfajokat tudjuk bemutatni: foglalkozunk rajzfilmmel, báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos, digitális és tabletes animációval egyaránt. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. A foglalkozások alatt a gyerekek jeleneteket készíthetnek, amiket hangosíthatnak is. A hangosításhoz a lgekülönfélébb hangszerek és zajkeltő tárgyak állnak rendelkezésünkre.

A grafikai teremben illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával, festett képek és díszletek készítésével foglalkozunk. Csak pár példa a lehetőségekre: kollázs, monotípia, fametszés, linómetszés, szitanyomat, kreatív tárgyalkotás újrafelhasznosítással, digitális technikák: tablet-kép készítése, risográfia. Ez utóbbi, a riso art egy különleges nyomdatechnika, elsősorban művészi igényű nyomatok készítésésre alkalmas grafikai eljárás, ami az ún. print house-okban szerte a világon nagyon népszerű, és mi már egy másfél órás foglalkozás keretében ízelítőt tudunk adni belőle.

A BABtérben a hagyományos, kézműves eljárásokon át vezet az út a digitális képalkotásig és a kevert technikájú módszerekig. Nálunk mindennek helye és értelme van: a kézműves, manuális gyakorlatoknak ugyanúgy, mint a digitalizáló tábla és a grafikai szoftverek kreatív használatának. Arra törekszünk, hogy a gyerekeket minél több kreatív képzőművészeti gyakorlattal megismerkedhessenek, amelyek során a játékos felfedezés öröme mindig az előtérben marad. A gyerekek számos rajzi technikát kipróbálhatnak, de a csoportos alkotómunka sem marad ki a palettáról. A fenntartható gondolkodásra is ösztönözzük a résztvevőket, hiszen újrahasznosított alapanyagokból is alkotunk kreatív tárgyakat, képeket.

Oktatóink profik, animációs szakemberek és művésztanárok.

Korcsoport: 8 éves kortól
Ár: 3.000Ft/fő, 90 perces foglalkozás esetén,
Ár: 5.000Ft/fő, 180 perces foglalkozás esetén, de akár egész napos foglalkozást is vállalunk
Létszám: minimum 10, maximum 40 fő
További információ, jelentkezés: (+36)202999985, nora@babter.hu

X