Drawing Academy

A BABtér állandó programjaiból nem maradhat ki a heti rendszerességű Rajzakadémia, amelynek alkalmai a látás fejlesztését, a rajzi- festészeti alapozást, illetve a kreatív rajzi készségek és technikák megteremtését szolgálja.

Gyúrd ki magad a rajzbakon!

A képzőművészeti tevékenység vágya mögött többféle cél munkálkodhat benned. Tekintheted felsőfokú képzések felvételi előkészítőjének; egy olyan szabadidős tevékenységnek, kalandnak, ami régóta érdekel, de még nem mertél belevágni; lehet hogy unalmas munkahelyi tapasztalatok után keresel kreatív, felfrissítő tevékenységet; vagy nem is vagy annyira fiatal, mégis megpróbálsz egy teljesen új utat találni, amely akár álláshoz is juttathat. Bármelyik ok áll a háttérben, bátran csatlakozhatsz hozzánk, megismerve a BABtér szellemiségét, talán pont a Rajzakadémián fogod megtalálni önmagad. Gyere, és légy a BABtér rajzcsoportjának tagja! Talán egyszer még te is fogsz nálunk rajzot tanítani!

Témakörök

– Akadémista rajztanulmányok: testcsoportok, kockológia, csendélet, portré, akt
– Krokizás, mozdulat utáni vázlatrajzok
– Rajzeszközök megismerése: ceruza, szén, préselt szén, pasztell
– Vonalrajz technikák
– Fények és árnyékok, tónusok használata
– Festészeti technikák alkalmazása:  akvarel, tus, tempera, akril, olaj
– Stílustanulmányok, képzőművészeti kitekintések
– Kreatív, témafelszabadító gyakorlatok, a kifejezőerő növelése
– Egyéni képességfejlesztés

Idősáv:  minden csütörtökön (ünnepnapok kivételével) 17.00 órától 21.00 óráig

Belépőjegy (alkalmankénti ár): 4200 Ft

A rajzakadémiára uszodabérlethez hasonlóan előzetes befizetéssel is tudsz bérletet váltani. Egy bérlet 10 alkalomra szól, és a befizetés napjától kezdődően 3 hónap alatt lehet felhasználni.  
A Rajzakadémiai bérlet ára (10 alkalom): 32000 Ft

Létszám: maximum 15 fő

Korcsoport: 16 éves kortól 100 éves korig

Szakkörvezető: Patrovits Tamás, Spányik József

A tanfolyam kezdete: 2019. szeptember 19. csütürtök

Jelentkezés: (+36) 20 9439717, spanyikj@babter.hu, vagy az alábbi jelentkezőlap kitöltésével:

A Rajzakadémián használt felszereléshez nem kell messzire menned. A BABtér foglalkozásán rajztáblát és rajzbakot vagy festőállványt kapsz, illetve kedvezményes áron a helyszínen megvásárolhatod a szükséges rajzeszközöket, papírokat is, mivel a BABtérben művészellátó bolt is található.

Ha a Rajzakadémia mellett más művészeti képzés is érdekel, úgy figyelmedbe ajánljuk animációs, grafikai, vagy filmes képzéseinket is, így egyidejűleg több képzésünkön is részt tudsz venni. Figyeld ingyenes, nyílt napjainkat, mesterkurzusainkat is!

Szeretettel várunk a Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér programjain!

btr-27

Jelentkezőlap
X