Programmes

Be a part of our exciting trainings
Most of our programs are forming in 2017. If you cant see what you are looking for, its because we have just opened and its yet to come. All is not lost that is delayed, just wait a bit and see, or drop us a line regarding your interests or questions.
Nyári foglalkoztató tábor a BABtérben

Nyári foglalkoztató tábor a BABtérben

A Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Térben nyári foglalkoztató tábort és Animációs Játszóházat szervezünk 8-tól 14 éves gyermekek számára. Szakköröseink már jól ismerik az animációs foglalkozásokat! De nekik is mondhatunk újat: a nyári táborban hosszabb, csoportos animációsfilmeket is szeretnénk velük készíteni. Ugye ez jó ötlet? Kedves új érdeklődők Budaörsről, Budapestről, Budakesziről, Törökbálintról vagy messzebbről! Jöjjetek

Details
Animációs játszóház és szakkör

Animációs játszóház és szakkör

Ha úgy gondolja, hogy gyermekét érdekelheti az animációs foglalkozáson való állandó részvétel, de azért nem biztos benne, jöjjön el először csupán egy próbaalkalomra! A heti rendszerességű szakkör mellett csoportos foglalkozáson is várjuk az érdeklődőket.

Details
Kipakolás!

Kipakolás!

Nyitott napok / Vizsganapok:
Január 9. hétfő 9.30-14.00: II. évfolyam
Január 11. szerda 9.30 -14.00: I. évfolyam
A kiállítás 2017. január 31-éig nézhető meg a BABtér nagytermében.

Details
Scratchotopia – Primanima Masterclass with Steven Woloshen

Scratchotopia – Primanima Masterclass with Steven Woloshen

Primanima masterclass IV. Steven Woloshen was born in Laval, Canada in 1960. For more than 30 years, he has passionately created over 50 award-winning, abstract films and time-based installations for festivals, galleries and museums. He is a teacher, film conservationist, animator, craftsman and the author of two books, “Recipes for Reconstruction: The Cookbook for the

Details
(Magyar) Kipakolás

(Magyar) Kipakolás

(Magyar) Szeretettel várunk az Illyés Művészeti Akadémia animációs OKJ-s képzésének vizsganapjaira és kiállítására.
A rajzok, plasztikák, tervezési gyakorlatok a vizsganapi prezentációk után is megtekinthetőek lesznek.

• I. évfolyam (13A): június 7. 9.00-14.00
• II. évfolyam (14A): június 9. 9.00-14.00

Details
A Filmtett Workshop Nyílt Napja a BABtérben

A Filmtett Workshop Nyílt Napja a BABtérben

Rendhagyó módon indul idén a Filmtett nyári alkotótáborát előkészítő, budaörsi képzés: a május 4-i előadások nyitottak és ingyenesek. A téma a rövidfilmes forma, valamint az ahhoz kapcsolódó, dramaturgiai és gyártási kihívások. A forgatókönyvfejlesztő gyorstalpalónak idén a budaörsi BABtér ad otthont május 4. és 7. között. A vendégelőadók: Kolozsi László író, filmkritikus, Hegedűs Bálint, a filmalap

Details
Stop Motion Masterclass II with Bálint Kolozsváry and Anna Wonház

Stop Motion Masterclass II with Bálint Kolozsváry and Anna Wonház

Facebook esemény itt. Jeles hazai animációs filmes alkotókkal folytatjuk Primanima stop-motion mesterkurzus sorozatunkat. A neves észt rendező, Ülo Pikkov mesterkurzusa után ezúttal Wonhaz Anna animációsfilm rendező és Kolozsváry Bálint stop motion animátor tart előadást a bábanimációról. Az eseménnyel egyidőben megnyitjuk stop motion kiállításunkat, amelyet a mesterkurzus sorozat utolsó előadásáig, május végéig lehet megtekinteni. Időpont: 2017.

Details
Stop Motion Masterclass I. – Ülo Pikkov

Stop Motion Masterclass I. – Ülo Pikkov

A BABtérben egy mesterkurzus, valamint egy beszélgetéssel egybekötött vetítést keretében lehet a fiatal rendező rendhagyó animációs munkáival megismerekedni. A mesterkurzuson eredetiben megtekinthető lesz a rendező néhány bábfigurája is.

Details
Filmtett storytelling workshop

Filmtett storytelling workshop

A Filmtett Egyesület meghirdette a 16. Filmtett Workshop első pályázati felhívását. A filmes alkotótábor a hagyományokhoz híven csoportos szerkezetű, most a forgatókönyvíró-rendező és az animációs csoport számára hirdettek pályázatot.
Az idei workshop július 17. és 28. között, a tavalyi helyszínen, a Sepsiszentgyörgy melletti Árkoson kerül megrendezésre.
A tábor újdonsága az, hogy nemcsak a rendező-, hanem az animációs csoport tagjai számára is lesz egy bónuszképzés, ezúttal itt a BABtérben, május 4. és 7. között.

Details
Plakátkiállítás

Plakátkiállítás

Film- és színházi plakátgyűjteményünk az 1960-as évektől kezdődő kultúrtöténeti utazásra, vizuális inspirációra hívja nézőit.

Details

From drawing skill basics – to digital art

At BABter you can learn traditional, manual techniques and also digital 2D-3D methods. Our courses provide you a wide range of different artistic techniques to discover. From multiple graphic procedures to the newest digital drawing methods, which you can experiment with on Apple iMAC computers and digital drawing tablets. Each month holds new experiences: new courses, new tutors, more knowledge. You can take our courses in a module system to broaden your art skill sets in your own personal order.