Courses

Be a part of our exciting trainings
Most of our programs are forming in 2017. If you can’t see what you are looking for, it’s because we have just opened or it’s yet to come. All is not lost that is delayed, just wait a bit and see, or drop us a line regarding your interests or questions.
(Magyar) Filmkészítés animációs műhelyben

(Magyar) Filmkészítés animációs műhelyben

„Mi a cut-out? És a stop-motion vagy a light-table? Mit jelent az, hogy karakter- vagy effekt animáció? Mi lyen szoftver a Flash, a Dragonframe vagy a TVPaint? Hogyan készül el egy hangfelvétel? Hogyan lehet hangot képpel összevágni?” A Primanima animációs műhelyébe elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik a kreatív animációtervezésben látják jövőjüket. Azoknak is javasoljuk, akik még nem teljesen biztosak

Details
Polygonia

Polygonia

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Details
Animációs játszóház és szakkör

Animációs játszóház és szakkör

Ha úgy gondolja, hogy gyermekét érdekelheti az animációs foglalkozáson való állandó részvétel, de azért nem biztos benne, jöjjön el először csupán egy próbaalkalomra! A heti rendszerességű szakkör mellett csoportos foglalkozáson is várjuk az érdeklődőket.

Details
Art Prep School

Art Prep School

Annak, aki szeretne bekerülni egyik vagy másik államilag finanszírozott, animációs vagy grafikai szakos oktatási képzésre, azoknak előkészítőként a BABtér Művészeti előkészítő képzését javasoljuk. Az előkészítő alaposabb felkészültségi fokot jelenthet a későbbi felvételihez.
Gyúrd ki magad az animációra!

Details
(Magyar) Rajz alkalmassági vizsgára felkészítés, kockológia

(Magyar) Rajz alkalmassági vizsgára felkészítés, kockológia

Many schools have so called Drawing competence exam’,as part of entrance exams to their various faculties. (Amongst many: BME-Fac. of Architecture and Fac. of Mechanical Engineering, PTE-fac. Of Engineering and Information Technology, SZE- Fac. of Engineering sciences , SZIE-Ybl Miklos Fac. of Architecture,RKK-Fac. of Light Indrustry and Environmental Engineering). Drawing competence exams are aimed to

Details
Kreatív rajztechnikák

Kreatív rajztechnikák

A kurzus olyan intuitív, expresszív rajzi és festészeti technikákkal ismertet meg, amelyek előhozzák rejtett tudásodat.

Details
Pixelakadémia

Pixelakadémia

(Magyar) Az Adobe programok alapvetőek mindazok számára, akik reklámügynökségeknél, animációs vagy grafikai cégeknél akarnak elhelyezkedni.
A szoftvereket nálunk olyan művésztanárok oktatják, akik pontosan tudják azokat a fogásokat, amelyeket tankönyvekben nem taláhatóak meg.

Details

A rajzi alapozástól a digitális stúdiumokig

A BABtér képzésein megtanulhatod a hagyományos, kézműves technikákat és a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokat is. A tanfolyamok lehetőséget nyújtanak számodra, hogy megismerd a sokszorosító grafikai eljárásokat, de a legkorszerűbb számítógépes eljárásokat is. A képzéseken Apple iMAC számítógépet és digitális rajztáblákat használhatsz. Hónapról-hónapra újabb képzésekkel és tanárokkal ismerkedhetsz meg, a tanfolyamokat pedig akár modulos rendszerben is elvégezheted.

Tanfolyam kategóriák

Hamarosan mind elérhetővé válik számodra!

STORYTELLING

From script, through dramaturgy, to storyboarding and visual storytelling

GRAPHICS

Courses and lessons from linocuts to digital illustration

FILM

Motion picture courses and lessons. Animation, documentary and live-action shorts at Primanima MovieClub.

ANIMATION

Animation courses and lectures. Cartoon animation, stop-motion, 2D/3D animation.

DRAWING AND PAINTING

Courses from classical drawing lessons to expressive drawing techniques

ADULT

Our programs and courses for adults

CHILDREN

Skill development and creative courses, screenings and playhouse for children

DIGITAL

2D/3D digital art courses