Béni Gabi

Projektfejlesztési vezető. 2013 óta független szakértőként tevékenykedik. Közreműködött a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 2016-ben elindított, MomeOpen elnevezésű felnőttképzési központjának létrehozásában, a Pannon Egyetem 2014-ben alapított Nemzeti Infokommunikációs Központjának ipari partnerségépítésében, továbbá számos vállalati és oktatási innováció kidolgozásában. Kilenc éven át a nemzetközi Cisco Hálózati Akadémia (Cisco Networking Academy) magyarországi programját vezette, a cég oktatási munkacsoportjának hazai képviselőjeként. Tapasztalatokkal rendelkezik európai uniós projektek megvalósításában, vállalati és egyetemi programfejlesztésben, technológia- és tudástranszfer menedzsmentben.

Hangerő
0%
Taiji formagyakorlatok rendszeres kivitelezése
0%
Innovációs kedv
0%
Mesehallgatási transz
0%
Láng Orsolya

Kedves BAB Berták és BAB Bercik! Itt nem babra megy a játék. Viszont lehet babonából bábfilmet készíteni, babrálni rajzfilmbabákkal, babérokat aratni babos ruhában. Bombabiztos hely a BABtér.

Láng Orsolya / költő
Pucz Dani

A BABtér egy ígéretes kezdeményezés arra, hogy ne feledkezzünk el a tradícionális animációról. A Primanima évente egyszer elhozza a nemzetközi szakmát Budaörsre, a BABtér ott is tartja egész évben. Kiváló tanárok, korszerű szemlélet és a legmodernebb eszközök. Budaörsiként, és vizuális művészként is úgy látom, hogy ez hatalmas lesz!

Pucz Dani / vizuális művész

Küldj üzenetet Péternek!

X