Animációs műhely

Haladó szakkörösöknek animációs műhely minden szerdán és pénteken!

KINEK SZÓL?

Mi a cut-out? És a stop-motion vagy a light-table? Mit jelent az, hogy karakter- vagy effekt animáció? Milyen szoftver a Flash, a Dragonframe vagy a TVPaint? Hogyan készül el egy hangfelvétel? Hogyan lehet hangot képpel összevágni?

A BABtér animációs műhelyébe elsősorban olyan 14 évnél idősebb jelentkezőket várunk, akik a kreatív animációtervezésben látják jövőjüket. Azoknak is javasoljuk, akik még nem teljesen biztosak abban, hogy melyik képző- vagy iparművészeti szakma felé orientálódnak, de mindenképpen érdekli őket, hogy az animáció mit tartogat számukra. Mi előzetesen ezt mondhatjuk: sok mindent, mivel az animáció számos kreatív szakmát ötvöz a forgatókönyvírástól a story-board rajzoláson, a karaktertervezésen és az animáláson át, egészen az utómunkáig, végső soron pedig a filmrendezésig. Az animációs műhelyben szaktanári iránymutatással lehetőséged lesz elkészíteni első animációs filmjeidet. Van animációs ötleted, de nem tudod, hogy ess neki? Gyere el animációs stúdiónkba, műhelyünkbe és segítünk a megvalósításban.

2

MIKOR ÉS HOL?

Idősáv: minden szerdán és pénteken (ünnepnapok kivételével) 17.30-től 19.30-ig
Első alkalom: 
2020. január 3.
Teljes hossza: folyamatos
Helyszín: BABtér, Budaörs

ALAPINFORMÁCIÓK

Know-how: Patrovits Tamás
Szakkörvezetők:
 Vezsenyi Tamás
További oktatók: Gerendai Szimonetta, Miklós Ádám, Patrovits Tamás, Spányik József, Várhegyi Rudolf, Vácz Péter
Létszám csoportonként: maximum 10 fő
Ajánlott kororsztály: 14 éves kortól 100 éves korig
Belépőjegy (alkalmankénti ár): 6400 Ft
A három hónapig felhasználható bérlet ára: 44 000 Ft

Műhelyt heti két alkalommal szervezünk, minden szerdán és pénteken. Mivel a foglalkozást vezető szaktanár egyénileg foglalkozik a résztvevőkkel, ezért általában nem kell pontosan érkezni, és előbb is el lehet menni. A műhelybe uszodabérlethez hasonlóan előzetes befizetéssel lehet bérletet váltani. Egy bérlet 10 alkalomra szól, és 3 hónap alatt lehet felhasználni. A műhelyre jelenleg összesen 10 résztvevőnek tudunk lehetőséget biztosítani. Alkalmanként a szakoktatók olyan csoportos foglalkozást fognak tartani, ahol a résztvevők közösen szoftvert vagy egyéb animációs alkalmazást tanulnak. Ezeken az előre egyeztetett időpontokon pontosan javasolt érkezni. A bérlet mellett esetlegesen alkalmankénti lehetőséget is biztosíthatunk, de ekkor minden esetben a szakkör napja előtt egy nappal érdeklődni kell arról, hogy van-e szabad hely a szakkörön. A kiszámíthatóbb, rendszeres foglalkozás miatt így mi mindenképpen a bérletes megoldást javasoljuk.

További információ, jelentkezés:(+36) 20 299 99 85, nora@babter.hu, vagy az alábbi jelentkezőlap kitöltésével.

Jelentkezőlap
X