[17-Aug-2019 01:06:50 Europe/Budapest] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/primanim/babter.hu/wp-content/themes/melodyschool/fw/core/support.post_type.php on line 11 [17-Aug-2019 04:54:46 Europe/Budapest] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/primanim/babter.hu/wp-content/themes/melodyschool/fw/core/support.taxonomy.php on line 11 [17-Aug-2019 07:11:41 Europe/Budapest] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/primanim/babter.hu/wp-content/themes/melodyschool/fw/core/core.reviews.php on line 11  Animációs játszóház
Animációs játszóház és szakkör

Minden szerdán és pénteken!

Az Animációs Játszóház a Primanima Kft. önálló, saját tőkéjéből megvalósuló kulturális-oktatási vállalkozása. Megálmodói Patrovits Tamás és Orosz Anna Ida, akik 2007-2010 között először csak az Animáció Világnapján szerveztek kreatív foglalkozásokat gyerekeknek.

Állandó foglalkozásaink a Budaörsi Animációs Bázison jöttek létre 2016-ban, ahol szakköröket és a városi kulturális oktatás előmozdítása érdekében, közösségi szolgáltatásként ingyenes, karitatív foglalkozásokat is tartunk.
A BABtében a hagyományos, kézműves technikákat ötvözzük a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokkal.
Ha úgy gondolod, hogy gyermekedet érdekelheti az animációs foglalkozáson való állandó részvétel, de azért nem vagy biztos benne, jöjjetek el először csupán egy próbaalkalomra!
Munkatársaink angolul is beszélnek, így játszóházunkba az angol anyanyelvű vagy a nyelvet beszélő gyerekeket is szívesen látjuk!

Az animációs- rajzfilmes kreatív játszóház foglalkozásai során a legkülönfélébb technikákat lehet kipróbálni, másfél- két órás foglalkozások során rajz-, báb-, gyurma-, legó-, papírkivágásos animáció készül. A gyerekek megrendezhetik első saját animációs kisfilmjüket. A játszóház korszerű technikával, számítógépekkel, kamerákkal, lámpákkal, bábfilmes trükkasztalokkal professzionálisan felszerelt műhely, amely oktatóval és animátoraival közkedvelt kreatív foglalkozásokat tart országszerte és határontúl egyaránt. Az eszközök ugyanakkor mindvégig a háttérben maradnak, mert a főszerep a gyerekeké, akit a foglalkozás során bátorságot kaphatnak kreatív képességeik kibontakoztatásához.

Szakköreink minden szerdán és péntken: 

Korcsoport: 7–14 év
Létszám csoportonként: maximum 8 fő
Szakkörvezetők: Patrovits Tamás, Vezsenyi Tamás, Módy Luca
További oktatók: Kovács Gergő, Miklós Ádám, Szatmári Péter
Az első próbaalkalom ára: 1500 Ft / fő / 2 óra
Szakkör ára: 14.000 Ft/hó (legalább négy alkalom)

Művészeti műhelyünkben lehetőség van egyéni foglalkozásra is olyan gyermekek számára, akik egyedi utat szeretnének bejárni és hosszabb időt akarnak tölteni nálunk. A dupla foglalkozás (15.30-18.00 óráig) díja számukra kedvezményes 50.000 Ft/negyed év, illetve 20.000 Ft/hó.

Nyári időszakban animációs tábort is hirdetünk.

Ha pedig nem tudsz résztvenni játszóházunkban, akkor itt a karavánunk!

További információ: (+36) 20 2999985, nora@babter.hu

 btc-6b

Csoportos foglalkozás

Csoportos foglalkozásunkat gyerekeknek, középiskolásoknak vagy felnőtteknek egyaránt javasoljuk. A csoportos foglalkozásra minimum 10, maximum 40 fővel lehet érkezni, a korosztálynak megfelelően az alábbi összetevőkből állítjuk össze a programot.

Optikai játékok: két-fázisú animáció, zoetróp és pörgetős füzet rajzolás

A rajzfilm és az animáció csodálatos világába való beavatás a pörgetős füzettel és az optikai játékokkal kezdődik.
A pörgetős mozi elkészítése nem vesz igénybe öt percnél több időt, de a türelmesebbek kipróbálhatják a 15-20 fázisból álló zoetróp-készítést.

Papírkivágásos animáció, gyurmafilm és tárgy- illetve legóanimáció készítés

Számítógéppel összekötött trükkasztalon készül az animáció. Az előre elkészített papírkivágásokat vagy tárgyakat kockánként mozgatják a gyerekek. A gyerekek az előzetesen bemutatott animációs szoftvert maguk használják a felvételek elkészítéséhez.

Türelmesebb gyerekeknek vagy felnőtteknek ajánljuk, illetve azoknak, akik ezúttal nem szeretnének rajzolni, mivel a papírkivágások megmozdításához erre nincs is szükség. A program látványos és összetett, egyszerre készségfejlesztő és korszerű, számítógépes ismereteket is bemutató foglalkozás.

Stop-motion pixilláció: a résztvevők magukat mozgatják

Semmiféle rajzkészség nem szükséges hozzá, mivel a résztvevők közvetlenül a kamera előtt színészkednek.
Egyszerre akár tíz szereplő is játszhat egy filmjelenetben, és az eredmény pár perc múlva látható is!

A PRIMANIMA fesztivál legjobb gyerekfilmjei

A foglalkozásokban kissé elfáradt résztvevők a BABtér nagytermében megtekinthetik a Primanima fesztivál legjobb animációs filmjeit.

Korcsoport: 7 éves kortól
Jegyár: 1500 Ft / fő / 2 óra (minimum 10, maximum 40 fő)
Időpontok: előzetes bejelentkezés alapján a hét bármelyik napján, délelőtt vagy délután egyaránt
További információ: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu
gyw-13

Játszóház karaván

A Primanima játszóháza kitelepülésre, turnéra is alkalmas. Teherkocsinkba bepakolunk minden szükséges animációs eszközt és anyagot, és meghívásra házhoz megyünk. Résztvettünk már a Magyar Nemzeti Filmarchívum által szervezett eseményeken az Uránia és a Corvin filmszínházakban, a CinemiránMediawaven, digitális konferenciákon és vásárokon, vidéki városok által szervezett eseményeken, de voltunk már Lengyelországban, Cipruson és Dubaiban is, 2018 őszén pedig erdélyi utakat tervezünk. A játszóház bemutatkozó kitelepüléseit elsősorban azoknak a művelődési házaknak, iskoláknak, intézeteknek, fesztiválszervezőknek javasoljuk, akik pályázati összegből gazdálkodva lehetőséget látnak arra, hogy meghívják „animációs zenekarunkat”, amelynek során oktatóink 10-30 gyerekkel foglalkozhatnak egyszerre az adott helyszínen.

Animációs játszóházunk kitelepülése során a legkülönfélébb animációs műfajokat tudjuk bemutatni: foglalkozunk rajzfilmmel, báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos, digitális és tabletes animációval egyaránt. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. A foglalkozások alatt a gyerekek jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket is.

A kitelepülésekre rajzfelszerelést, kamerával felszerelt trükkasztalokat, pixillációs technikát és iPadokat is viszünk. Így a gyerekek pár óra alatt minden alapvető eszközzel és technikával megismerkednek, amelyek az animációkészítéshez szükségesek.

KREATÍV GYEREKPROGRAMOT SZERETNÉTEK? HÍVJATOK MINKET ÉS JÖVÜNK!

Korcsoport: 6 éves kortól
Ár: 150.000Ft / nap-tól
További információ: (+36) 20 299 32 39, info@babter.hu

.

 btc-63b

Jelentkezni a megadott elérhetőségeink egyikén vagy az alábbi adatlap kitöltésével lehet.

Jelentkezőlap
X