Zenei szakkör, bevezetés a hangszerek világába
KINEK SZÓL?

Szeretnél gitározni tanulni? Vagy más hangszer érdekel? Szeretnél DJ-zni, de nem tudod  szerezd meg az alapokat? Irány a BABtér! 

Január elejétől új zenei szakkörünk keretében  megismerkedhettek és elkezdhettek tanulni különböző hangszereken (gitár, basszusgitár, dob, elektromos dob, zongora, szintetizátor, ukulele, baglama és más különleges húros és ütős hangszerek), különböző felvételi dj és stúdiótechnikákat, az együttt zenélés alapjait illetve a saját zenei ötletek otthoni megvalósításának fortélyait sajátíthatjátok el. A szakkör Kovács Gergő zenész vezetésével, együttműködve más zenészekkel és további oktatókkal személyre szabott módszerekkel zajlik. Inkább a gyakorlatra mint az elméletre épülő, sikerélmény alapú interaktív órákra tudsz jelentkezni, akár hangszer nélkül is, mivel egy teljesen berendezett zenei stúdió vár majd rád. 

MIKOR ÉS HOL?

Idősáv: minden pénteken (ünnepnapok kivételével) 15.30-tól 19.00-ig (1,5 órás / 2 órás foglalkozást tudunk biztosítani, így érdemes tervezni)

Első alkalom: 2020. január 10., péntek

Teljes hossza: folyamatos

Helyszín: BABtér, Budaörs

ALAPINFORMÁCIÓK

Szakkörvezető: Kovács Gergő producer/zenész a DzsinnKalaDzsi zenekarból 

Létszám csoportonként: maximum 8 fő

Ajánlott korosztály: két csoport: 7-14 éves korig, 14-18 éves korig

Belépőjegy (alkalmankénti ár): 5000 Ft (2 órás) 

Szakkör ára: 18 000 Ft/hó (legalább négy alkalom)

További információ, jelentkezés: +36 30 9847394, hello@babter.hu vagy az alábbi jelentkezőlap kitöltésével.

Ha szeretnétek a zenakaroddal együtt próbálni vagy olyan próbatermet keresel, amely zenei hangfelvételre is alkalmas, akkor is  keress minket bátran. 

Jelentkezőlap

X