Művészeti előkészítő középiskolásoknak és fiatal felnőtteknek
FRISSÍTÉS: KEZDÉS 2022. JANUÁR 22.
KINEK SZÓL?

Szombat délutáni művészeti alkotó foglalkozásunkat a középiskolás és fiatal felnőtt korosztálynak nyitjuk meg, hogy megismerhessék azokat az animációsfilmes és kreatív grafikai elméleteket és gyakorlatokat, amelyek későbbi pályájuk során alkalmazni tudnak.

Az előkészítős foglalkozások 5 alkalmas alapozó „képzési csomagot” jelentenek, amelyet tavasszal újabb öt alkalom meghirdetésével folytatunk.

Az előkészítő képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének bekerülni egyik vagy másik államilag finanszírozott, animációs vagy más művészeti egyetemre és oktatási intézménybe. A tanfolyam alapos felkészítést nyújt a későbbi sikeres felvételi vizsga megugrásához, illetve irányt mutathat abban, hogy eldönthesd a vizuális kultúra melyik területe illik hozzád a legjobban és a portfóliódat is elkészítheted nálunk. Több tanítványunk a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az lllyés Művészeti Szakképző Akadémia, a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művészeti szakain vagy külföldi egyetemeken tanultak tovább. De pusztán a grafika vagy az animáció iránti érdeklődésed is elvezethet ahhoz, hogy jelentkezz képzésünkre, ahol mélyebben megismerkedhetsz a képgrafika, tervezőgrafika és az animáció alapjaival.

A művészeti előképzőn nagyobb hangsúlyt fektetünk a gyakorlati készségek elsajátására. A személyre szabott, változatos foglalkozásokban hiszünk, így mindenki a saját érdeklődése, tudása és tempója mentén fejlődhet az oktatók támogatásával.

A KÖVETKEZŐ ÖT ALKALOM TÉMAKÖRE

– Forgatókönyv és storyboard
– Animációs háttértervezés, layout készítés
– Homokanimáció
– Non-figuratív animáció
– Gyerekkönyves illusztráció tervezése hagyományos és digitális eljárások figyelembevételével

MIKOR ÉS HOL?

Időpontok: szombatonként 13.30 és 17.30 óra között (alkalmanként 4 óra)

Alkalmak: 2022. január  22.,29., február 5., 12., 19.

Helyszín: BABtér, Budaörs

ALAPINFORMÁCIÓK

Létszám: maximum 15 fő
Ajánlott korosztály: 14-25 éves kor
Ár: 50 000 Ft
További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: +20 299 32 39, nora@babter.hu, hello@babter.hu

JELENTKEZZ MOST! 

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

firkagif
X