[24-Oct-2018 09:17:32 Europe/Budapest] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/primanim/babter.hu/wp-content/themes/melodyschool/fw/core/support.attachment.php on line 11  Nyári foglalkoztató tábor a BABtérben - Babtér
Nyári foglalkoztató tábor a BABtérben

A Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Térben nyári foglalkoztató tábort és Animációs Játszóházat szervezünk 8-tól 14 éves gyermekek számára.

Szakköröseink már jól ismerik az animációs foglalkozásokat! De nekik is mondhatunk újat: a nyári táborban hosszabb, csoportos animációsfilmeket is szeretnénk velük készíteni. Ugye ez jó ötlet?

Kedves új érdeklődők Budaörsről, Budapestről, Budakesziről, Törökbálintról vagy messzebbről!
Jöjjetek be hozzánk, és nézzétek meg, hogyan készülnek az animációs filmek! Az Animációs Jászóházban a gyerekek megismerkedhetnek a legkülönfélébb animációs technikákkal: rajz-, báb-, gyurma-, legó-, papírkivágásos és digitális animációval, és megrendezhetik első saját animációs kisfilmjüket! A filmkészítés mellett vetítőtermünkben a Primanima fesztivál legjobb mesefilmjeit is levetítjük! A foglalkozásokat hétfőtől péntekig 8:00 – 17:00 óra között tartjuk, szünetekkel, étkezéssel és játékos gyakorlatokkal tarkítva.

A nyári tábor két időpontja: 2018. július 2–6., július 9–13.
Érdeklődés esetén további tábori heteket is szervezünk a nyár folyamán.
Írj nekünk, ha ugyan nagyon jönnétek, de pont július első két hetében már mást tervezett a család. Nyolc gyerek esetén már megszervezhetjük a további heteket is. Rajtatok múlik!

Jelentkezési határidő: 2018. június 16.
Helyszín: BABtér, 2040 Budaörs, Templom tér 12.

Korcsoport: 8–14 év
A nyári tábor díja: 40.000 Ft /5 nap, mely magában foglal háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna)/nap.
A csoport létszáma: min. 8 és max. 15 fő
További információ és jelentkezés: (+36) 20 299 32 39, hello@babter.hu

Hajrá animáció!

Jelentkezni a megadott elérhetőségeink egyikén vagy az alábbi adatlap kitöltésével lehet.

JelentkezőlapX