Nyári táborok a BABtérben

A budaörsi BABtér, azaz a Budaörsi Animációs és Kreatív Tér ismét meghirdeti a népszerű nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett grafikai és zenei csoportok is indulnak a 7–15 éves korosztály számára. A tábori gyerekek a BABtér 300 négyzméterét használhatják ki, belső udvarunkon pedig a gyerekekkel játékos kiegészítő foglalkozásokat is tartunk. Pihenésként a mozitermünkben a Primanima fesztivál legjobb, televíziókban nem látható gyerekfilmjeit mutatjuk be a táborozóknak.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, a Primanima Animációs Játszóházból, valamint a grafikai és zenei szakköreiből nőtték ki magukat. A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az egyhetes intenzív alkotómunkában, megéljék a kreatív tevékenységek örömét. A tábori részvételhez nem szükséges művészi előképzettség, hiszen a tapasztaltabb szakkörös diákok és a művésztanárok egymást bátorítva segítik a részvételt.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 2999 985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
FRISS:

A nagy érdeklődésre tekintettel nyár végére még egy tábort hirdettünk. Utolsó idei táborunkban animációval, grafikai tervezéssel, sőt még zenei hangeffektek készítésével is foglalkozunk majd.

ANIMÁCIÓS-GRAFIKAI ÖSSZMŰVÉSZETI FINÁLÉ

Időpont: augusztus 24-28. Táborvezető: Patrovits Tamás

ANIMÁCIÓS NAPKÖZIS TÁBOR

Animációs–rajzfilmes művészeti táborunk töretlenül népszerű! Az előző évekhez képest idén még több meghirdetett hét lesz, de így is érdemes időben jelentkezni. Az egyhetes napközis tábor során a gyerekek a legkülönfélébb animációs műfajokat, a báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos és digitális animációt trükkjeit tanulják majd meg. Otthonos hangulatú termeinkben animációs jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket is. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. Segítünk abban, hogy megtanulják kreatívan használni a digitális eszközöket, miközben egyidejűleg visszavezetjük őket a hagyományos anyagok szeretete és használata felé is. Az eszközök ugyanakkor mindvégig a háttérben maradnak, mert a főszerep a gyerekeké, akit a foglalkozás során bátorságot kaphatnak kreatív képességeik kibontakoztatásához.

A utolsó nap délutánján a gyerekeknek és szüleiknek levetítjük az elkészült filmeket, ami méltó és vidám befejezése a heti tábornak.

A gyerekek reggel 8 órára jöhetnek, és a napközis tábor minden nap 17 óráig tart.

Időpontok: (Naponta 8–17 óra között)
 1. tábor: június 22  június 26.
 2. tábor: június 29  július 3.
 3. tábor: július 6  július 10.
 4. tábor: július 13  július 17.   
 5. tábor: július 20  július 24.
 6. tábor: július 27 július 31.
 7. tábor: augusztus 10 – augusztus 14.
 8. tábor (animációs–grafikai): augusztus 24 – augusztus 28.

Korcsoport: 8–14 év
Létszám csoportonként: maximum 15 fő (a 4. és 5. tábor esetében 9 fő)
Táborvezetők: Patrovits Tamás, Vezsenyi Tamás, Módy Luca
További oktatók: Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Kovács Gergő, Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám
Tábori díj: 50.000 Ft, ami tízórait és ebédet is tartalmaz. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 2999 985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
A  tavalyi nyári tábor pillanatképeit itt lehet megnézni. Csatlakozzatok a Facebook eseményünkhöz is!

GRAFIKAI-FESTÉSZETI NAPKÖZIS TÁBOR

A grafikai eszközökkel (Présgép, rézkarcnyomó, festészeti eszközök) gazdagon felszerelt stúdiónk kreatív alkotótábora szintén hétfőtől péntekig várja a gyerekeket. Az élményalapú napközis táborban illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával és digitális képek is készítésével foglalkozunk majd és a gyerekek számos kreatív, gyakorlati képzőművészeti ismeretet szerezhetnek. A résztvevőknek megmutatjuk a hagyományos technikákat ugyanúgy, mint a legismertebb digitális képkészítési módszereket. Hétfőn a monotípia és más grafikai eljárások, kedden az akvarellfestés, szerdán a kollázs és a montázs, csütörtökön a vonalrajzolás és kalligráfia lesz a tematika, pénteken pedig animált gifeket készítünk vegyes technikával. 

Időpontok: (Naponta 8–17 óra között)
 1. tábor: június 29 – július 3.
 2. tábor: július 6  július 10.
 3. tábor: július 27 – július 31.
 4. tábor: augusztus 3 – augusztus 7.
 5. tábor (animációs–grafikai): augusztus 24 – augusztus 28.

Korcsoport: 7–14 év
Létszám csoportonként: maximum 10
Naponta 8-17 óra között.
Táborvezetők: Patrovits Tamás, animációsfilm-rendező, grafikusművész, művészeti oktató / További oktatókSomorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám és napi oktatók
Tábori díj: 50.000 Ft. A tábori díj tartalmazza a tízórait és ebédet, illetve az anyag- és eszközköltséget is. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
Grafikai tábor

JelentkezőlapX