Nyári táborok a budaörsi BABtérben

A budaörsi BABtér, azaz a Budaörsi Animációs és Kreatív Tér ismét, már negyedszerre, meghirdeti a közkedvelt nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett ismét indulnak grafikai csoportok is a 7–15 éves korosztály számára. A tábori gyerekek a BABtér 300 négyzetméterét használhatják ki, elsősorban az animációs eszközökkel és grafikai kellékekkel és gépekkel felszerelt műhelyeket, a belső udvarunkon pedig a gyerekekkel játékos kiegészítő foglalkozásokat is tartunk. Pihenésként a mozitermünkben a Primanima fesztivál legjobb, televíziókban nem látható gyerekfilmjeit mutatjuk be a táborozóknak.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, a Primanima Animációs Játszóházból és Művészeti Műhelyből nőtték ki magukat. A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az egyhetes intenzív alkotómunkában, megéljék a kreatív tevékenységek örömét. A tábori részvételhez nem szükséges művészi előképzettség, hiszen a tapasztaltabb szakkörös diákok és a művésztanárok egymást bátorítva segítik a részvételt.

COVID-19 információ: Amennyiben a járványhelyzet okozta állami rendelkezések miatt esetleg nem tudjuk megtartani a nyári táborokat az előlegként befizetett összegeket természetesen visszafizetjük. Ennek ellenére javasoljuk a korai jelentkezést, mert a helyek hamar betelhetnek.

ANIMÁCIÓS NAPKÖZIS TÁBOR

Az egyhetes napközis tábor során a gyerekek a legkülönfélébb animációs műfajokat, a báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos és digitális animáció trükkjeit ismerhetik meg. Otthonos hangulatú termeinkben animációs jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket. A gyerekek kreatív képességeinek kibontakoztatásához az animációkészítés rendkívül változatos világa ad hátteret. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. Segítünk abban, hogy megtanulják kreatívan használni a digitális eszközöket, miközben egyidejűleg visszavezetjük őket a hagyományos anyagok szeretete és használata felé is. A utolsó nap délutánján a gyerekeknek és szüleiknek levetítjük az elkészült filmeket, ami méltó és vidám befejezése a heti tábornak. A  tavalyi nyári tábor pillanatképeit itt lehet megnézni.

Időpontok: (Naponta 8–17 óra között)
  1. tábor: június 21 – június 25.
  2. tábor: június 28 – július 2.
  3. tábor: július 5 – július 9.
  4. tábor: július 12 – július 16.
  5. tábor: július 19 – július 23.
  6. tábor: július 26 – július 30.
  7. tábor: augusztus 2 – augusztus 6.
  8. tábor: augusztus 9 – augusztus 13. (összművészeti tábor: animáció, grafika, zene)

Korcsoport: 8–14 év (igény esetén haladó tábort is rendezünk a 12–éves korosztálynak)
Létszám csoportonként: maximum 15 fő (a 4. és 5. tábor esetében 9 fő)
Táborvezetők: Patrovits Tamás, Vezsenyi Tamás, Módy Luca
További oktatók: Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám
Tábori díj: 58.000 Ft, ami tízórait és ebédet is tartalmaz. 

Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön), Budaörs kedvezménytavalyi tábor résztvevőinek és az évközbeni szakköröseinknek: 10%.

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni. Amennyiben a járványhelyzet és az állami rendelkezések miatt nem tudjuk  megtartani a nyári táborokat, úgy az előlegként befizetett összegeket visszafizetjük.  

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 2999 985, nora@babter.hu, hello@babter.hu

JELENTKEZZ MOST!

 

GRAFIKAI NAPKÖZIS TÁBOR

A grafikai eszközökkel (présgép, rézkarcnyomó, festészeti eszközök, rizográf) gazdagon felszerelt stúdiónk, a Primanima Print House kreatív alkotótábora szintén hétfőtől péntekig várja a gyerekeket. Az élményalapú napközis táborban illusztráció készítéssel, sokszorosított grafikával és digitális képek készítésével is foglalkozunk, így a gyerekek számos kreatív, gyakorlati képzőművészeti ismeretet szerezhetnek. A résztvevőknek felfedezhetik a hagyományos technikákat ugyanúgy, mint a legismertebb digitális képkészítési módszereket. Hétfőn a monotípia és  pecsétkészítés, kedden a kollázs és a montázs, szerdán festés és térbeli makettek készítése, csütörtökön a vonalrajzolás, kalligráfia lesz soron, pénteken pedig lenyűgöző sorozatképeket fogunk készíteni a stúdió legújabb technikájával, a rizográfiával, amikor szója- és rizsolaj alapú festékkel állítunk elő grafikai nyomatokat.

Időpontok: (Naponta 8–17 óra között)
  1. tábor: június 21 – június 25.

Korcsoport: 7–14 év
Létszám csoportonként: maximum 10
Táborvezetők:
 Patrovits Tamás, animációsfilm-rendező, grafikusművész, művészeti oktató

További oktatókSomorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám és napi oktatók
Tábori díj: 58.000 Ft. A tábori díj tartalmazza a tízórait és ebédet, illetve az anyag- és eszközköltséget is 

Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön), Budaörs kedvezménytavalyi tábor résztvevőinek és az évközbeni szakköröseinknek: 10%.

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni. Amennyiben a járványhelyzet és az állami rendelkezések miatt nem tudjuk  megtartani a nyári táborokat, úgy az előlegként befizetett összegeket visszafizetjük.  

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu, hello@babter.hu

JELENTKEZZ MOST!
P1540798b
X