Nyári táborok a BABtérben

A budaörsi BABtér, azaz a Budaörsi Animációs és Kreatív Tér ismét meghirdeti a népszerű nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett grafikai és zenei csoportok is indulnak a 7–15 éves korosztály számára. A tábori gyerekek a BABtér 300 négyzméterét használhatják ki, belső udvarunkon pedig a gyerekekkel játékos kiegészítő foglalkozásokat is tartunk. Pihenésként a mozitermünkben a Primanima fesztivál legjobb, televíziókban nem látható gyerekfilmjeit mutatjuk be a táborozóknak.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, a Primanima Animációs Játszóházból, valamint a grafikai és zenei szakköreiből nőtték ki magukat. A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az egyhetes intenzív alkotómunkában, megéljék a kreatív tevékenységek örömét. A tábori részvételhez nem szükséges művészi előképzettség, hiszen a tapasztaltabb szakkörös diákok és a művésztanárok egymást bátorítva segítik a részvételt.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 2999 985, nora@babter.hu, hello@babter.hu

ANIMÁCIÓS NAPKÖZIS TÁBOR

Animációs–rajzfilmes művészeti táborunk töretlenül népszerű! Az előző évekhez képest idén még több meghirdetett hét lesz, de így is érdemes időben jelentkezni. Az egyhetes napközis tábor során a gyerekek a legkülönfélébb animációs műfajokat, a báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos és digitális animációt trükkjeit tanulják majd meg. Otthonos hangulatú termeinkben animációs jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket is. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. Segítünk abban, hogy megtanulják kreatívan használni a digitális eszközöket, miközben egyidejűleg visszavezetjük őket a hagyományos anyagok szeretete és használata felé is. Az eszközök ugyanakkor mindvégig a háttérben maradnak, mert a főszerep a gyerekeké, akit a foglalkozás során bátorságot kaphatnak kreatív képességeik kibontakoztatásához.

A utolsó nap délutánján a gyerekeknek és szüleiknek levetítjük az elkészült filmeket, ami méltó és vidám befejezése a heti tábornak.

A gyerekek reggel 8 órára jöhetnek, és a napközis tábor minden nap 17 óráig tart.

Időpontok: (Naponta 8–17 óra között)
 1. tábor: június 22  június 26.
 2. tábor: június 29  július 3.
 3. tábor: július 6  július 10.
 4. tábor: július 13  július 17.   
 5. tábor: július 20  július 24.
 6. tábor: július 27 július 31.
 7. tábor: augusztus 10 – augusztus 14.
 8. tábor (animációs–grafikai): augusztus 24 – augusztus 28.

Korcsoport: 8–14 év
Létszám csoportonként: maximum 15 fő (a 4. és 5. tábor esetében 9 fő)
Táborvezetők: Patrovits Tamás, Vezsenyi Tamás, Módy Luca
További oktatók: Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Kovács Gergő, Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám
Tábori díj: 50.000 Ft, ami tízórait és ebédet is tartalmaz. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 2999 985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
A  tavalyi nyári tábor pillanatképeit itt lehet megnézni. Csatlakozzatok a Facebook eseményünkhöz is!

GRAFIKAI-FESTÉSZETI NAPKÖZIS TÁBOR

A grafikai eszközökkel (Présgép, rézkarcnyomó, festészeti eszközök) gazdagon felszerelt stúdiónk kreatív alkotótábora szintén hétfőtől péntekig várja a gyerekeket. Az élményalapú napközis táborban illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával és digitális képek is készítésével foglalkozunk majd és a gyerekek számos kreatív, gyakorlati képzőművészeti ismeretet szerezhetnek. A résztvevőknek megmutatjuk a hagyományos technikákat ugyanúgy, mint a legismertebb digitális képkészítési módszereket. Hétfőn a monotípia és más grafikai eljárások, kedden az akvarellfestés, szerdán a kollázs és a montázs, csütörtökön a vonalrajzolás és kalligráfia lesz a tematika, pénteken pedig animált gifeket készítünk vegyes technikával. 

Időpontok: (Naponta 8–17 óra között)
 1. tábor: június 29 – július 3.
 2. tábor: július 6  július 10.
 3. tábor: július 27 – július 31.
 4. tábor: augusztus 3 – augusztus 7.
 5. tábor (animációs–grafikai): augusztus 24 – augusztus 28.

Korcsoport: 7–14 év
Létszám csoportonként: maximum 10
Naponta 8-17 óra között.
Táborvezetők: Patrovits Tamás, animációsfilm-rendező, grafikusművész, művészeti oktató / További oktatókSomorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám és napi oktatók
Tábori díj: 50.000 Ft. A tábori díj tartalmazza a tízórait és ebédet, illetve az anyag- és eszközköltséget is. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
Grafikai tábor

JelentkezőlapX