Grafikai-festészeti szakkör

logó-jatszo-muvszetiPrimanima grafikai-festészeti szakkör minden pénteken!

A Primanima fesztivál szervezőinek állandó művészeti gyerekfoglalkozásai, többek között a Primanima Animációs Játszóház és Művészeti Műhely a Budaörsi Animációs Bázison jöttek létre 2017-ben, ahol szakköröket és közösségi szolgáltatásként karitatív foglalkozásokat is tartunk a város és az agglomeráció kulturális oktatásának előmozdítása érdekében.

KINEK SZÓL?

A gyerekeknek és kiskamaszoknak szóló grafikai-festészeti szakkör 90 perces foglalkozásai során a legkülönfélébb technikákat lehet kipróbálni és elsajátítani. A grafikai teremben illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával, festett képek és díszletek készítésével foglalkozunk.

A hagyományos, kézműves eljárásokon át vezet az út a digitális képalkotásig és a kevert technikájú módszerekig. Nálunk mindennek helye és értelme van: a kézműves, manuális gyakorlatoknak ugyanúgy, mint a digitalizáló tábla és a grafikai szoftverek kreatív használatának. Arra törekszünk, hogy a gyerekeket minél több kreatív képzőművészeti gyakorlattal megismerkedhessenek, amelyek során a játékos felfedezés öröme mindig az előtérben marad. A gyerekek számos rajzi technikát kipróbálhatnak, de a csoportos alkotómunka sem marad ki a palettáról. A fenntartható gondolkodásra is ösztönözzük a résztvevőket, hiszen újrahasznosított alapanyagokból is alkotunk kreatív tárgyakat, képeket.

Technikák: rajz-festészeti eljárások, kollázs, monotípia, fametszés, linómetszés, szitanyomat, illusztráció- és díszletkészítés, kreatív tárgyalkotás újrafelhasznosítással. Digitális technikák: tablet-kép készítése, risográfia

Ha szülőként nem vagy biztos benne, hogy ez a megfelelő szakkör gyermeked számára, jöjjetek el először egy ingyenes próbaalkalomra. Oktatóink angolul is beszélnek, így szakkörünkbe az angol anyanyelvű vagy angol nyelvet beszélő gyerekeket is szívesen látjuk. Ha az rajzfilmek világa jobban érdekli a gyerekeket, az animációs szakkörünket ajánljuk.
 P1560814
MIKOR ÉS HOL?

Mikor: minden pénteken 17.00 és 18.30 között

Javasolt korosztály: 7-13 év
Helyszín: BABtér, Budaörs

Teljes hossza: folyamatos, szakkör jellegű

Oktatók: Patrovits TamásMiklós Ádám, valamint további meghívott oktatók
Létszám csoportonként: maximum 10 fő
Szakkör ára: 6000 Ft / alkalom, 10 alkalom előre befizetése esetén 40.000 Ft (3 hónapig érvényes)

További információ, jelentkezés: Somorjai-Pálvölgyi Nóra (+36) 20 299 99 85, nora.babter@gmail.com

JELENTKEZZ MOST!

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

X