Rajz- és grafikai műhely gyerekeknek

A grafikai, illusztrációs készség minden gyermekben jelen van. A kérdés az, hogy sikerül-e ezt további segítséggel táplálni és fejleszteni vagy a gyerekkor elmúltával elvész a kreatív lendület?

MIRŐL SZÓL A FOGLALKOZÁS?

A BABtér grafikai műhelyében illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával és digitális képek is készítésével foglalkozunk. A műhely tagjainak megmutatjuk a hagyományos technikákat ugyanúgy, mint a legismertebb digitális képkészítési módszereket. A hagyományos, kézműves eljárásokon át vezet az út a digitális képalkotásig és a kevert technikájú módszerekig. Nálunk mindennek helye és értelme van: a kézműves, manuális gyakorlatoknak ugyanúgy, mint a digitalizáló tábla és a grafikai szoftverek kreatív használatának. A BABtér grafikai műhelyében maximális teret adunk a gyerekek képzelőerejének. A heti rendszerességű szakkörben igyekszünk gazdagon ellátni őket kreatív képzőművészeti gyakorlatokkal, amelyek során a játékos felfedezés öröme mindig az előtérben marad. A gyerekek számos rajzi technikát kipróbálhatnak, de a csoportos alkotómunka sem marad ki a palettáról.

Technikák: rajz-festészeti eljárások, kollázs, nyomtatás, pecsételés, monotípia, fametszés, linómetszés, illusztráció-készítés, közös kép készítése, digitális technikák: szkennelés, a kép digitális tovább alakítása, nyomtatása

5b18b756527427.59b1e29ddaf9e

ALAPINFORMÁCIÓK

Idősáv: gyerekműhely: hetente egyszer, minden hétfőn és pénteken (ünnepnapok kivételével) 16.00 és 18.00 között
Választhatsz a hétfői vagy a pénteki szakkörök közül.
Teljes hossza: folyamatos, szakkörös rendszerű, a nyári iskolai szünet kivételével. (Nyáron ugyanakkor nyári táborokat szervezünk.)
Létszám csoportonként: maximum 10 fő
Ajánlott korosztály: 9–14 év
Szakkör havi előfizetéses ára: 18 000 Ft/hó (legalább négy alkalom), ami tartalmaz anyag- és eszközköltséget is. Ezt az összeget minden hónap első alkalmával várjuk befizetni.
Alkalmankénti ár (amennyiben a szakkörös nem jár minden héten): 5000 Ft
Műhelyvezető: Patrovits Tamás animációsfilm rendező, grafikus, művészeti oktató
További információ és jelentkezés: Somorjai-Pálvölgyi Nóra Waldorf oktatónál (+36) 20 2999985, nora@babter.hu vagy az alábbi jelentkezőlap kitöltésével.

A felnőtt műhelyünkről itt tudsz többet olvasni.

7e888275238609.5c66c96237e7e

Olga Ezova-Denisova munkái

Jelentkezőlap

X