Karácsonyi ajándékutalvány a Primanima Animációs Játszóházba
IDÉN AJÁNDÉKOZZ KREATÍV ÉS ANIMÁLT ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA!🎄

Megérkezett a virtuális polcokra az új Karácsonyi ajándékutalványunk. A Primaninima Animációs Játszóház a budaörsi BABtér állandó programja, melyek olyan 8 és 14 év közötti gyerekeknek ajánlunk, akik meg szeretnék ismerni az animáció varázsát. Ha még nem találtál megfelelő karácsonyi ajándékot, lehet épp egy játszóházi belépővel szerezheted majd a legnagyobb örömet.

Az animációs-rajzfilmes kreatív játszóház foglalkozása során a legkülönfélébb technikákat lehet kipróbálni, másfél órás foglalkozások során rajz-, báb-, gyurma-, legó-, papírkivágásos animáció készül. A BABtében a hagyományos, kézműves technikákat ötvözzük a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokkal. Az játszóház korszerű technikával felszerelt műhely, amely oktatóival és animátoraival közkedvelt kreatív foglalkozásokat tart. Az eszközök ugyanakkor mindvégig a háttérben maradnak, mert a főszerep a gyerekeké, akit a foglalkozás során bátorságot kaphatnak kreatív képességeik kibontakoztatásához.

További információ a játszóházról: http://babter.hu/foglalkozasok/animacios_szakkor/

Az ajándékutalvány már januártól egészen március végéig beváltható. Az utalványokat személyesen lehet átvenni, vagy postai úton juttatjuk el a megrendelőknek. Az értékük 7000 vagy 14 000 forint, ami kettő vagy négy alkalmat jelent. A foglalkozás helyszíne a Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér (Templom tér 12., Budaörs, 2040).

További információ: (+36) 20 299 99 85, nora@babter.hu

X