Tanfolyamok

Legyél te is részese izgalmas képzéseinknek!
Új tanfolyamok és közösségi programok idén is a BABtérben. Gyere Budaörsre és nézz körül nálunk! A BABtér egy lendületes, újszerű közösség, ahol te is megtalálhatod a helyed.
Művészeti előkészítő nyáron

Művészeti előkészítő nyáron

Annak, aki szeretne bekerülni egyik vagy másik államilag finanszírozott, animációs vagy grafikai szakos oktatási képzésre, azoknak előkészítőként a BABtér Művészeti előkészítő képzését javasoljuk. Az előkészítő alaposabb felkészültségi fokot jelenthet a későbbi felvételihez.
Gyúrd ki magad az animációra!

Érdekelnek a részletek!
Rajzi-grafikai akadémia

Rajzi-grafikai akadémia

Gyúrd ki magad rajzbakon minden csütörtökön a BABtérben! A BABtér állandó programjaiból nem maradhat ki a heti rendszerességű Rajzakadémia, amelynek alkalmai a látás fejlesztését, a rajzi- festészeti alapozást, a kreatív rajzi készségek és grafikai technikák megismerését szolgálják.  KINEK SZÓL? A képzőművészeti tevékenység vágya mögött többféle cél munkálkodhat benned. Tekintheted felsőfokú képzések felvételi előkészítőjének; egy olyan szabadidős

Érdekelnek a részletek!
Nyári táborok a BABtérben

Nyári táborok a BABtérben

A budaörsi BABtér ismét meghirdeti a népszerű nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett grafikai és zenei csoportok is indulnak.

Érdekelnek a részletek!
Rajz- és grafikai műhely középiskolásoknak és felnőtteknek

Rajz- és grafikai műhely középiskolásoknak és felnőtteknek

A grafikai tevékenység vágya mögött többféle cél munkálkodhat benned. Tekintheted felsőfokú képzések felvételi előkészítőjének; egy olyan szabadidős tevékenységnek, kalandnak, ami régóta érdekel, de még nem mertél belevágni; lehet hogy gyerekednek szeretnél illusztrációkat készíteni vagy kiállításra grafikákat készíteni; vagy megpróbálsz egy teljesen új utat találni, amely akár illusztrátor/designer álláshoz is juttathat. Bármelyik ok áll a háttérben,

Érdekelnek a részletek!
Rajz- és grafikai műhely gyerekeknek

Rajz- és grafikai műhely gyerekeknek

A grafikai, illusztrációs készség minden gyermekben jelen van. A kérdés az, hogy sikerül-e ezt további segítséggel táplálni és fejleszteni vagy a gyerekkor elmúltával elvész a kreatív lendület? MIRŐL SZÓL A FOGLALKOZÁS? A BABtér grafikai műhelyében illusztrációkészítéssel, sokszorosított grafikával és digitális képek is készítésével foglalkozunk. A műhely tagjainak megmutatjuk a hagyományos technikákat ugyanúgy, mint a legismertebb digitális

Érdekelnek a részletek!
Bağlama (saz) tanfolyam kezdőknek

Bağlama (saz) tanfolyam kezdőknek

A török elnevezésű bağlama [ba:lama] a földközi-tengeri kultúrák elterjedt, húros hangszere, gyakori elnevezése még a saz [szaz].
A magyarul beszélő Diyar egyedi, a hangszert oktató tanfolyamára vasárnaponként kerül sor hétről-hétre.

Érdekelnek a részletek!
Animációs játszóház és szakkör

Animációs játszóház és szakkör

Ha úgy gondolja, hogy gyermekét érdekelheti az animációs foglalkozáson való állandó részvétel, de azért nem biztos benne, jöjjön el először csupán egy próbaalkalomra! A heti rendszerességű szakkör mellett csoportos foglalkozáson is várjuk az érdeklődőket.

Érdekelnek a részletek!
Animációs műhely

Animációs műhely

Haladó szakkörösöknek animációs műhely minden szerdán és pénteken! KINEK SZÓL? Mi a cut-out? És a stop-motion vagy a light-table? Mit jelent az, hogy karakter- vagy effekt animáció? Milyen szoftver a Flash, a Dragonframe vagy a TVPaint? Hogyan készül el egy hangfelvétel? Hogyan lehet hangot képpel összevágni? A BABtér animációs műhelyébe elsősorban olyan 14 évnél idősebb jelentkezőket várunk, akik a kreatív animációtervezésben látják jövőjüket.

Érdekelnek a részletek!
Rajz alkalmassági vizsgára felkészítés, kockológia

Rajz alkalmassági vizsgára felkészítés, kockológia

Több iskola felvételijének része az úgynevezett rajz alkalmassági vizsga, többek között a BME-ÉSZK, PTE-PMMK, SZE-MTK, SZIE-YMÉK, BME-GÉK, OE-RKK, PTE-PMMK képzéseinek. A rajz alkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezők közül kiszűrje azokat, akinek alap rajztudása nem teszi lehetővé a szak elvégzését. Az általános testcsoportok rajzolásán túl, egyes intézmények speciális feladatokat is adnak, tanfolyamunk ezekel is foglalkozik: – A BME Építész Karára térrekonstrukciós

Érdekelnek a részletek!

A rajzi alapozástól a digitális stúdiumokig

A BABtér képzésein megtanulhatod a hagyományos, kézműves technikákat és a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokat is. A tanfolyamok lehetőséget nyújtanak számodra, hogy megismerd a sokszorosító grafikai eljárásokat, de a legkorszerűbb számítógépes eljárásokat is. A képzéseken Apple iMAC számítógépet és digitális rajztáblákat használhatsz. Hónapról-hónapra újabb képzésekkel és tanárokkal ismerkedhetsz meg, a tanfolyamokat pedig akár modulos rendszerben is elvégezheted.

Tanfolyam kategóriák

Hamarosan mind elérhetővé válik számodra!

MESÉLÉS

A forgatókönyvtől, a dramaturgiai ismereteken át a storyboardig és a vizuális történetmesélésig.

GRAFIKA

Tanfolyamok és egyéb foglalkozások a linómetszéstől a digitális illusztrációkig.

FILM

Filmes tanfolyamok, képzések. Animációs, dokumentum- és kisjátékfilmek a Primanima Filmklubban.

ANIMÁCIÓ

Animációs tanfolyamok, kurzusok, előadások. Rajzanimáció, stop-motion, 2D és 3D animáció.

RAJZ-FESTÉSZET

Tanfolyamok a hagyományos rajzstúdiumoktól az expresszív rajztechnikákig.

FELNŐTT

Képzéseink és egyéb programjaink felnőttek számára.

GYEREK

Készségfejlesztő tanfolyamok, vetítések, játszóházak gyerekeknek.

DIGITÁLIS

Számítógépes 2D és 3D tanfolyamok, képzések

X