Tanfolyamok

Legyél te is részese izgalmas oktatásainknak!
2017-ben számos új tanfolyamot és közösségi programot indítunk! Gyere Budaörsre, nézz körül nálunk, és meglátod, páratlan élményben lesz részed!
Művészeti előkészítő

Művészeti előkészítő

Annak, aki szeretne bekerülni egyik vagy másik államilag finanszírozott, animációs vagy grafikai szakos oktatási képzésre, azoknak előkészítőként a BABtér Művészeti előkészítő képzését javasoljuk. Az előkészítő alaposabb felkészültségi fokot jelenthet a későbbi felvételihez.
Gyúrd ki magad az animációra!

Érdekelnek a részletek!
Digitális eszközök és módszerek pedagógusoknak

Digitális eszközök és módszerek pedagógusoknak

A  tanfolyamot a Független Pedagógiai Intézettel együttműködésben pedagógusok számára szervezzük, akik kreatív műhelyfoglalkozások keretében ismerhetik meg azokat  a  digitális eszközöket  és módszereket  (animációs  technikák,  hang,  fotó, mozgókép,  online  és mobil  applikációk)  amelyekkel  élményalapú,  a  produktivitást  fejlesztő tanórákat tarthatnak, és az e-tanulást támogató oktatási segédanyagokat  készíthetnek diákjaikkal közösen. A képzés előképzettséget nem igényel. Képzési helyszín: Budaörsi

Érdekelnek a részletek!
Animációs műhely

Animációs műhely

„Mi a cut-out? És a stop-motion vagy a light-table? Mit jelent az, hogy karakter- vagy effekt animáció? Mi lyen szoftver a Flash, a Dragonframe vagy a TVPaint? Hogyan készül el egy hangfelvétel? Hogyan lehet hangot képpel összevágni?” A Primanima animációs műhelyébe elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik a kreatív animációtervezésben látják jövőjüket. Azoknak is javasoljuk, akik még nem teljesen biztosak

Érdekelnek a részletek!
Polygónia

Polygónia

3D modellezés virtuális és valós térben a Rhinoceros programmal, szoftverismeret és integrált formatan 24 órás modulokban, folyamatos jelentkezéssel A képzés tartalma: 1. modul (1. hónap): – kapcsolódás a valós 3D-hez: testek meghatározása élekkel, lapokkal, tömeggel – 1D: rács struktúrák, 2D: síkból plasztika/doboz, 3D: tömeg – kezelőfelület áttekintése – alapműveletek megismerése – forgástestek, extrudálás – layerek

Érdekelnek a részletek!
Animációs játszóház és szakkör

Animációs játszóház és szakkör

Ha úgy gondolja, hogy gyermekét érdekelheti az animációs foglalkozáson való állandó részvétel, de azért nem biztos benne, jöjjön el először csupán egy próbaalkalomra! A heti rendszerességű szakkör mellett csoportos foglalkozáson is várjuk az érdeklődőket.

Érdekelnek a részletek!
Rajz alkalmassági vizsgára felkészítés, kockológia

Rajz alkalmassági vizsgára felkészítés, kockológia

Több iskola felvételijének része az úgynevezett rajz alkalmassági vizsga, többek között a BME-ÉSZK, PTE-PMMK, SZE-MTK, SZIE-YMÉK, BME-GÉK, OE-RKK, PTE-PMMK képzéseinek. A rajz alkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezők közül kiszűrje azokat, akinek alap rajztudása nem teszi lehetővé a szak elvégzését. Az általános testcsoportok rajzolásán túl, egyes intézmények speciális feladatokat is adnak, tanfolyamunk ezekel is foglalkozik: – A BME Építész Karára térrekonstrukciós

Érdekelnek a részletek!
Kreatív rajztechnikák

Kreatív rajztechnikák

– Rajzolás különféle eszközökkel (szén, ceruza, pasztellkréta, akvarell, tus, olajfesték) a szokásostól eltérő módon.
– Krokizás
– Expresszív, intuitív rajztechnikák.
– Fókuszálás a gyűjtésre. Sketchbook vázlatok fejlesztése, amelyek kiindulópontjai a nagyobb terveknek.
– Animációs mozgóképvázlatok készítése
– Linómetszés, fametszés, hidegtű
– Digitális illusztrációk…

Érdekelnek a részletek!
Pixel Akadémia

Pixel Akadémia

Az Adobe programok alapvetőek mindazok számára, akik reklámügynökségeknél, animációs vagy grafikai cégeknél akarnak elhelyezkedni.
A szoftvereket nálunk olyan művésztanárok oktatják, akik pontosan tudják azokat a fogásokat, amelyeket tankönyvekben nem taláhatóak meg.

Érdekelnek a részletek!

A rajzi alapozástól a digitális stúdiumokig

A BABtér képzésein megtanulhatod a hagyományos, kézműves technikákat és a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokat is. A tanfolyamok lehetőséget nyújtanak számodra, hogy megismerd a sokszorosító grafikai eljárásokat, de a legkorszerűbb számítógépes eljárásokat is. A képzéseken Apple iMAC számítógépet és digitális rajztáblákat használhatsz. Hónapról-hónapra újabb képzésekkel és tanárokkal ismerkedhetsz meg, a tanfolyamokat pedig akár modulos rendszerben is elvégezheted.

Tanfolyam kategóriák

Hamarosan mind elérhetővé válik számodra!

MESÉLÉS

A forgatókönyvtől, a dramaturgiai ismereteken át a storyboardig és a vizuális történetmesélésig.

GRAFIKA

Tanfolyamok és egyéb foglalkozások a linómetszéstől a digitális illusztrációkig.

FILM

Filmes tanfolyamok, képzések. Animációs, dokumentum- és kisjátékfilmek a Primanima Filmklubban.

ANIMÁCIÓ

Animációs tanfolyamok, kurzusok, előadások. Rajzanimáció, stop-motion, 2D és 3D animáció.

RAJZ-FESTÉSZET

Tanfolyamok a hagyományos rajzstúdiumoktól az expresszív rajztechnikákig.

FELNŐTT

Képzéseink és egyéb programjaink felnőttek számára.

GYEREK

Készségfejlesztő tanfolyamok, vetítések, játszóházak gyerekeknek.

DIGITÁLIS

Számítógépes 2D és 3D tanfolyamok, képzések