Patrovits Tamás

Animációs filmrendező, grafikusművész, művésztanár. 1994-ben végezte el a Magyar Iparművészeti Főiskola animáció és videó szakát. Készít szerzői rövidfilmeket, televíziós sorozatokat és reklámokat, a rajzi és 2D-s számítógépes animációval egyaránt foglalkozik. 1995 óta oktatja az animációs filmkészítést és a kreatív tervezői gondolkodást. 2005 óta tagja az ASIFA (Association International du Film d’Animation) vezetőségének, 2013 óta a KOKSZ Műhelynek, 2014 óta a MUOSZ-nak. 2005 óta szervezi az Animáció Világnapját, 2012-ben Orosz Anna Idával megalapítja a  Primanima fesztivált, amelynek kreatív igazgatója. Rendszeresen vezet animációs workshopokat itthon és külföldön (Filmtett alkotótábor, életREklám workshop, Katowice/Lengyelország, Nicosia/Ciprus, Peja/Koszovó, Dubai/Arab Emirátusok…) 2016 megkapja a Sárga Csikó Díjat, a kezdő és a tapasztalt erdélyi filmesek pályájának segítéséért. Cégei a Reanimation Studio és a Primanima Kft. Jelenleg a Primanima fesztiváligazgatója és a BABtér kreatív igazgatója.

GPS lefedettség
0%
Primanimák száma
0
Gravitációs erő
0%
Ősz hajszál
0%

Kedves BAB Berták és BAB Bercik! Itt nem babra megy a játék. Viszont lehet babonából bábfilmet készíteni, babrálni rajzfilmbabákkal, babérokat aratni babos ruhában. Bombabiztos hely a BABtér.

Láng Orsolya / költő
Pucz Dani

A BABtér egy ígéretes kezdeményezés arra, hogy ne feledkezzünk el a tradícionális animációról. A Primanima évente egyszer elhozza a nemzetközi szakmát Budaörsre, a BABtér ott is tartja egész évben. Kiváló tanárok, korszerű szemlélet és a legmodernebb eszközök. Budaörsiként, és vizuális művészként is úgy látom, hogy ez hatalmas lesz!

Pucz Dani / vizuális művész

Küldj üzenetet Patrónak!

X