Felkészítő rajz alkalmassági vizsgára, kockológia
Ha építészmérnöknek, kertészmérnöknek vagy formatervezőnek készülsz, itt a helyed.
KINEK SZÓL?

Több egyetem és főiskola felvételijének része az úgynevezett rajz alkalmassági vizsga, többek között a BME-ÉSZK, PTE-PMMK, SZE-MTK, SZIE-YMÉK, BME-GÉK, OE-RKK, PTE-PMMK képzéseinek. A rajz alkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezők közül felismerje, ki az, akinek kiváló a rajztudása és így alkamas a szak elvégzésére.

Az általános testcsoportok rajzolásán túl, egyes intézmények speciális feladatokat is adnak, tanfolyamunk ezekel is foglalkozik:
– A BME Építész Karára térrekonstrukciós feladatot kell megoldani, azaz 3 vetületével adott belső tér ábrázolását egy iránypontos perspektívában,
– A SZIE-YMÉK építész szakra három nézettel megadott mértani test rekonstrukcióját árnyékolt testként (ön- és vetett árnyékkal),
– Az SZE-MTK építész szakra vetületeivel megadott mértani test ábrázolását axonometriában.

Tanfolyamunkon a szögletes és a forgástestek perspektívikusan helyes vonalas és tónusos ábrázolását lehet elsajátítani, valamint az egyes iskolák speciális feladataira készít fel.

Amennyiben egy művészeti egyetemre készülsz, a művészeti előkészítőnket vagy a Rajzakadémiát javasoljuk.

MIKOR ÉS HOL?

Idősáv: megbeszélés szerint
Első alkalom: megbeszélés szerint
Javasolt összóraszám: 32-80 óra, ami függ a jelentkező eddig megszerzett tudásától és fejlődésétől.
Helyszín: BABtér, Budaörs

ALAPINFORMÁCIÓK

Tanfolyamvezető: Spányik József
A tanfolyam díja: 22.000Ft/hónap (4 alkalom / 16 óra)

További információ, jelentkezés: +36 (20) 9439717,spanyikj@gmail.com, hello@babter.hu (kérlek mindkettőre címezd a leveled)

Jelentkezőlap

X