Rajzakadémia akadémia

Szeptemberben is folytatódik a rajzakadémia Spányik Józseffel.

Gyúrd ki magad rajzbakon minden csütörtökön és most már szombaton is a BABtérben!

A BABtér állandó programjaiból nem maradhat ki a heti rendszerességű Rajzakadémia, amelynek alkalmai a látás fejlesztését, a rajzi- festészeti alapozást, a kreatív rajzi készségek és grafikai technikák megismerését szolgálják. 

KINEK SZÓL?

A képzőművészeti tevékenység vágya mögött többféle cél munkálkodhat benned. Tekintheted felsőfokú képzések felvételi előkészítőjének; egy olyan szabadidős tevékenységnek, ami régóta érdekel, de még nem mertél belevágni; lehet hogy unalmas munkahelyi tapasztalatok után keresel kreatív tevékenységet; vagy nem is vagy annyira fiatal, mégis megpróbálsz egy teljesen új utat találni, amely akár álláshoz is juttathat. Bármelyik ok áll a háttérben, bátran csatlakozhatsz hozzánk, megismerve a BABtér szellemiségét. Gyere, és légy a BABtér rajzcsoportjának tagja! 

A Rajzakadémián használt felszereléshez nem kell messzire menned. A BABtér foglalkozásán rajztáblát és rajzbakot vagy festőállványt kapsz, illetve kedvezményes áron a helyszínen megvásárolhatod a szükséges rajzeszközöket, papírokat is, mivel a BABtérben művészellátó bolt is található.

MIKOR ÉS HOL?

Idősáv: minden csütörtökön 15.00 órától 19.00 óráig és minden szombaton két turnusban (10.00 órától 14.00 óráig, illetve 14.30-tól 19:30-ig)
Első alkalom: 2021. január 8.
Teljes hossza: folyamatos
Helyszín: BABtér, Budaörs

ALAPINFORMÁCIÓK

Szakkörvezető: Spányik József
Létszám: maximum 8 fő
Ajánlott korosztály: 16 éves kortól 100 éves korig
Havi bérlet (4 alkalom): 22.000 Ft
További információ, jelentkezés: (+36) 209439 717, spanyikj@gmail.com, hello@babter.hu (kérlek mindkettőre címezd a leveled)

Illetve a jelentkezési lap kitöltésével is biztosíthatod a helyed a rajzakadémiára. Az első próbaalkalom ingyenes.

A műhelymunkán való egyidejű részvételre egyelőre csak 8 főnek lesz lehetősége, ahol maradéktalanul figyelembevesszük a COVID-19 okozta aktuális rendelkezéseket.
TÉMAKÖRÖK

– Akadémista rajztanulmányok: testcsoportok, kockológia, csendélet, portré, akt
– Krokizás, mozdulat utáni vázlatrajzok
– Vizuális környezettanulmányok
– Rajzeszközök megismerése: ceruza, szén, préselt szén, pasztell
– Fények és árnyékok, tónusok használata
– Festészeti technikák alkalmazása:  akvarel, tus, tempera, akril, olaj
– Stílustanulmányok, képzőművészeti kitekintések
– Kreatív, témafelszabadító gyakorlatok, a kifejezőerő növelése
– Egyéni képességfejlesztés

Ha a Rajzakadémia mellett más művészeti képzés is érdekel, úgy figyelmedbe ajánljuk animációs, grafikai, vagy filmes képzéseinket is, így egyidejűleg több képzésünkön is részt tudsz venni. Figyeld ingyenes, nyílt napjainkat, mesterkurzusainkat is! Szeretettel várunk a Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér programjain.

btr-27

X